Velkommen til Byhøjskolen

– en skole med højtkvalificeret undervisning i hjertet af Århus.

Det er skolens mål at danne ramme om et dynamisk miljø, hvor der arbejdes både teoretisk og praktisk med udgangspunkt i og fokus på det kreative. Formålet med undervisningen er at formidle indsigt og færdigheder og at skabe grobund for faglig og personlig udvikling. Med afsæt i det faglige forsøger vi med en eksperimenterende og åben holdning at tage stilling til livets store spørgsmål og at sætte samtiden i historisk perspektiv.

På Byhøjskolen giver vi dig muligheden for at fordybe dig. Du vil møde engagerede og dygtigere undervisere, som er vilde med deres fag og med at udfordre jer og med at formidle den viden, som de hver især besidder. Vi tilbyder et miljø, hvor du har mulighed for at dygtiggøre dig og arbejde disciplineret. Af dig kræves det, at du er villig til at indgå nysgerrigt og engageret i de projekter og den undervisning, du bliver præsenteret for. Vi forventer, at du vil gribe muligheden for at fordybe dig, og at du vil gøre dig umage. Hver dag.

Byhøjskolen er - som verden omkring os - i konstant udvikling, og det er vores erfaring, at et ophold på skolen peger fremad, uanset om du vil kvalificere dig til uddannelse, finde nyt job eller se verden med nye øjne. Vi byder dig hjerteligt velkommen!

Rikke Herold (Forstander)

Instagram Image